Fietsstickers

Fietsstickers zijn een leuke en persoonlijke toevoeging aan je fiets. Of je nu je fiets wilt versieren met een leuk patroon, een mooie afbeelding of je eigen ontwerp, op Stickers.be vind je een uitgebreid assortiment aan fietsstickers in allerlei vormen en maten.

 

Leuke fietsstickers voor je fiets

Onze fietsstickers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Je kunt ze dus gerust buiten gebruiken zonder dat ze snel vervagen of loslaten.

Je kunt onze fietsstickers eenvoudig aanbrengen op je fiets. Maak de ondergrond goed schoon en droog voordat je de sticker aanbrengt. Zorg ervoor dat je de sticker op een vlakke en gladde ondergrond plakt, zodat hij goed hecht. Als je de sticker op de juiste manier aanbrengt, zal hij lang mooi blijven en jouw fiets een persoonlijke touch geven.

Naast fietsstickers hebben we ook andere soorten stickers beschikbaar, zoals raamstickers, autostickers en muurstickers. Je kunt zelfs je eigen ontwerp bij ons laten drukken! Bekijk ons assortiment en laat je inspireren.

 

Soorten fietsstickers

Natuurlijk zijn er verschillende stickers die elk hun speciaal plaatsje zullen krijgen op je fiets. Neem zeker een kijkje in onze catalogus.
Bij ons vind je veel stickers terug en je kan deze gemakkelijk bestellen. Wil je graag zelf een design maken en door ons laten drukken? Ook dat is mogelijk omdat we al onze stickers volledig op maat maken. Stuur je design door.

 

Gepersonaliseerde naamsticker als fietssticker

Op zoek naar een unieke en persoonlijke fietssticker? Denk dan eens aan onze gepersonaliseerde naamstickers! Deze stickers zijn niet alleen leuk voor op je laptop, schoolspullen of muur, maar kunnen ook perfect dienen als fietssticker.

Op onze website kun je gemakkelijk een naam of tekst naar keuze invoeren en deze laten drukken op een sticker. De naamsticker is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je hem perfect kunt afstemmen op jouw fiets. Bovendien zijn onze stickers van hoge kwaliteit en zijn ze bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Zo kun je met een gerust hart jouw gepersonaliseerde fietssticker overal mee naartoe nemen.

De naamsticker is niet alleen een leuke toevoeging aan je fiets, maar maakt het ook nog eens gemakkelijker om jouw fiets te herkennen tussen alle andere fietsen. Bestel jouw gepersonaliseerde naamsticker vandaag nog op onze website en maak jouw fiets nog unieker!

 

Elk oppervlak mooi benutten

Onze stickers kan je op vrijwel elk oppervlak kleven; ramen, houten deuren, muren, op je auto, enzovoort. Je kan ze dus eender waar gebruiken, een heus voordeel waarmee je binnen- of buitenshuis plek bespaart. Bij fietsstickers is dit belangrijk als je ook tegen het aluminium wilt kunnen kleven.

 

fiets met een fietssticker
 

Veel gestelde vragen

 

Hoe plak ik fietsstickers?

Maak voor je begint de ondergrond goed proper met zeep en water. Hierna dien je het oppervlak vet- en stofvrij te maken. Gebruik hiervoor geen white spirit, thinner of dergelijke. Zorg ervoor dat het niet kouder is dan 10°C wanneer je gaat kleven en vermijd volle zon.

Voor meer info, bekijk onze plakinstructies.

 

Waar kan je fietsstickers kopen?

Fietsstickers zijn bij verschillende producenten beschikbaar. Bij Stickers.be geniet je van een groot assortiment standaardstickers en kan je ook je eigen ontwerpen laten drukken. Muurstickers, autostickers, naamstickers en meer ook beschikbaar.