autostickers en motorstickers

Autostickers en motorstickers, deze tuning stickers bestel je online in onze webshop. Je auto of motor pimpen met vlammen stickers, racestickers of stickers van vlaggen. Je kan ook je eigen race-nummer sticker laten maken. Verder vind je hier ook stripings, street racing stickers en zonnebanden.

Autostickers om je auto mee te pimpen

Je auto specialer en opvallender maken doe je met custom-autostickers. Deze zorgen ervoor dat je wagen opvalt tussen de menigte en ook visueel een beest wordt. Kleef ze tegen de onderkant van je deuren, boven je wielen, op het dak (of ergens anders natuurlijk).
Onze stickers zijn van de hoogste kwaliteit. Volg onze plakinstructies goed om te garanderen dat zelfs door de carwash de stickers niet loskomt. Klaar om je auto om te toveren in een echte racewagen? Neem dan zeker een kijkje in ons breed assortiment.

 

Soorten autostickers

Natuurlijk zijn er verschillende stickers die elk hun speciaal plaatsje zullen krijgen op je wagen. Zo zijn er stripings die twee kanten van je auto verbinden langs de zijkant of je dak, zonnebanden die naast stijlvol ook functioneel zijn en zoveel meer.
Bij ons vind je veel van deze stickers terug en je kan deze gemakkelijk bestellen. Wil je graag zelf een design maken en door ons laten drukken? Ook dat is mogelijk omdat we al onze stickers volledig op maat maken. Stuur je design door.
Verder zijn er natuurlijk ook klassieke autostickers zoals een baby aan boord sticker met naam of een hond aan boord sticker met naam. Ook deze zijn bij ons te verkrijgen.

 

Kan ik een naamsticker of tekststicker op maat laten maken?

Ja, bij Stickers.be kan je naamstickers en tekststickers op maat laten maken. Je kunt jouw eigen stickerontwerpen door  een tekst in te voeren en deze aanpassen aan jouw voorkeur qua kleur, lettertype en grootte.

 

Veel gestelde vragen

 

Waar kan je autostickers kopen?

Bij Stickers.be koop je kwaliteitsvolle autostickers tegen een correcte prijs. Breng ze aan op de gewenste plek; dak, deuren, ramen, enzovoort naar wens. We werken altijd op maat, waardoor we de kwaliteit van de stickers kunnen garanderen.

Kan je over stickers polijsten?

Ja, je kan over stickers polijsten. Gebruik hiervoor wel een polish zonder schuurkorrels. We raden aan om eerst de stickers af te plakken en je lakwerk te polijsten met een polish waar wel schuurkorrel inzitten. Zo worden zowel je lakwerk als je stickers heerlijk glanzend.

Bestsellers