Naamstickers Air Up

Naamstickers voor op je Air Up waterfles zijn een mooie toevoeging aan je fles en maakt jouw fles hellemaal uniek. Buiten naamstickers kan je bij ons een uitgebreid assortiment aan stickers voor je Air Up waterfles vinden.

 

Leuke naamsticker voor op je Air Up waterfles

Maak jouw Air Up waterfles uniek met onze naamstickers! Met ons uitgebreid assortiment vind je zeker een sticker die perfect bij jou past. Personaliseer jouw fles met jouw naam of een leuke quote. Of kies uit onze leuke motieven en figuren zoals bloemen, smileys of cartoon stickers. Wat je ook zoekt, op Stickers.be vind je het terug!

Onze stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen tegen water en slijtage. Daarom zijn ze ideaal voor op jouw Air Up waterfles. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en blijven lang zitten. Zo weet je zeker dat jouw gepersonaliseerde fles er nog steeds geweldig uitziet, zelfs na meerdere malen afwassen.

 

Je kunt kiezen uit verschillende lettertypen en kleuren om de sticker helemaal aan jouw smaak aan te passen. Of je nu gaat voor een minimalistisch ontwerp of juist een opvallende sticker, wij hebben het allemaal.

 

Bestel jouw naamstickers vandaag nog en maak jouw Air Up waterfles nog persoonlijker! Met jouw eigen naam of design op de fles, is deze niet alleen handig, maar ook nog eens een blikvanger. Of geef een gepersonaliseerde fles cadeau aan een vriend of familielid. Het is een persoonlijk en uniek cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden.

Naamsticker op Air Up waterfles

Veel gestelde vragen

 

Hoe plak ik naamstickers voor Air Up waterfles?

Maak voor je begint de ondergrond goed proper met zeep en water. Hierna dien je het oppervlak vet- en stofvrij te maken. Gebruik hiervoor geen white spirit, thinner of dergelijke. Zorg ervoor dat het niet kouder is dan 10°C wanneer je gaat kleven en vermijd volle zon.

Voor meer info, bekijk onze plakinstructies.

 

Waar kan je naamstickers voor Air Up waterfles kopen?

Naamstickers voor Air Up waterfles zijn bij verschillende producenten beschikbaar. Bij Stickers.be geniet je van een groot assortiment standaardstickers en kan je ook je eigen ontwerpen laten drukken. Muurstickers, autostickers en meer ook beschikbaar.