Raamstickers

Raamstickers zijn een mooie toevoeging aan vrijwel elk interieur. In ons uitgebreid assortiment vind je zeker een sticker dat perfect in jouw huis past. Denk aan leuke motieven, figuren zoals vogels en vlinders… Welke stickers je ook zoekt, op Stickers.be vind je ze terug!

 

Leuke raamstickers voor bij je thuis

Je bent gegarandeerd al wel eens raamstickers tegengekomen. Bloemen en vogels zijn de meest populaire varianten. Hiernaast zijn ook de stickers met quotes of een eigen tekst zeer populair bij mensen thuis.
Wat ook heel mooi is, en steeds populairder wordt, zijn raamstickers die je volledige raam bedekken en als een soort glasraam gebruikt worden. Zo creëer je een mooie, unieke lichtinval en een prachtig schaduwspel bij je thuis.

 

Raamstickers voor je auto, bar, op kantoor…

Naast de varianten voor thuis, zijn er ook raamstickers die je in je auto plakt, op kantoor of ergens anders. Op kantoor zijn bijvoorbeeld verbodsstickers zeer populair. Deze praktische, universeel verstaanbare stickers vind je bij ons terug bij ‘verboden’.

Hiernaast zijn ook verschillende eten & drank stickers beschikbaar. Handig voor in je frituur, snackbar, hippe koffiebar, bakker, restaurant, enzovoort. Deze vind je bij de categorie eten en drank.
Een verjaardag van een collega, familie of je geliefde maak je nog specialer met een mooie raamsticker om de gelegenheid te vieren! Onze stickers kleven ook op mokken, handig wanneer de jarige niet vaak naast een raam zit en je zeker wilt zijn dat je sticker opgemerkt wordt.

 

Elk oppervlak mooi benutten

Onze stickers kan je op vrijwel elk oppervlak kleven; ramen, houten deuren, muren, op je auto, enzovoort. Je kan ze dus eender waar gebruiken, een heus voordeel waarmee je binnen- of buitenshuis plek bespaart. Bij autostickers is dit belangrijk als je ook tegen het aluminium wilt kunnen kleven.


 

Veel gestelde vragen

 

Hoe plak ik raamstickers?

Maak voor je begint de ondergrond goed proper met zeep en water. Hierna dien je het oppervlak vet- en stofvrij te maken. Gebruik hiervoor geen white spirit, thinner of dergelijke. Zorg ervoor dat het niet kouder is dan 10°C wanneer je gaat kleven en vermijd volle zon.

Voor meer info, bekijk onze plakinstructies.

 

Waar kan je raamstickers kopen?

Raamstickers zijn bij verschillende producenten beschikbaar. Bij Stickers.be geniet je van een groot assortiment standaardstickers en kan je ook je eigen ontwerpen laten drukken. Muurstickers, autostickers en meer ook beschikbaar.