FAQ

Stickers vraag en antwoord.

Wat is de bedoeling om stickers in spiegelbeeld te bestellen ?

Als je de optie “spiegelen” verandert, zie je dat het voorbeeld direct in spiegelbeeld verschijnt. Het beeld draait gewoon om.

Als je bijvoorbeeld de vlammen van een sticker aan beide kanten van je auto, motor, scooter of boot in dezelfde richting wil laten wijzen, dan moet je 2 aparte stickers bestellen : een gewone sticker (niet gespiegeld) èn dezelfde sticker in spiegelbeeld.

stickers in spiegelbeeld

Tekst stickers in spiegelbeeld zijn alleen leesbaar langs de buitenkant van een ruit als je ze aan de binnenkant kleeft.

tekst-stickers in spiegelbeeld

Full colour stickers (geprinte stickers) :
– op een ruit :  als een full colour sticker aan de binnenkant gekleefd wordt, is deze niet zichtbaar of leesbaar langs de buitenkant

stickers in spiegelbeeld ruit

– op gewone ondergrond : bij een gespiegelde full colour sticker is het beeld gewoon omgedraaid

full-colour-stickers in spiegelbeeld

Gewone gesneden stickers:
Deze worden met een computergestuurde snijplotter uit een rol zelfklevende folie gesneden. Dan wordt de overtollige achtergrond verwijderd en wordt er een applicatiefilm op aangebracht om het geheel bijeen te houden en om het gemakkelijk te kunnen kleven.
De stickers hebben géén achtergrond, het is enkel de tekening of tekst die je kleeft.
De kleur die je kiest is de kleur van de rol folie waaruit de sticker gesneden wordt.
Bij dit voorbeeld is de gekozen kleur “wit”:

sticker gesneden uit zelfklevende folie
sticker gesneden uit zelfklevende folie

Full colour stickers:
Deze worden eerst geprint op witte zelfklevende folie en dan contourgesneden. Het is enkel de vorm van de tekening of afbeelding die je kleeft zoals bij dit voorbeeld met de “Jurassic damage-stickers”:

full colour contour gesneden sticker
full colour contour gesneden sticker
  • Met een heatgun of haardroger maak je de sticker warm. De folie wordt dan week en komt gemakkelijker los van de ondergrond. Lijmresten verwijder je met wasbenzine. Dit is beter dan agressieve producten zoals white spirit of thinner !
  • De stickers worden per bestelling gemaakt, wij hebben niets in stock.
    Na ontvangst van je betaling wordt je bestelling binnen ± 3 werkdagen verzonden.
  • Ja, als deze goed gekleefd worden zal dit geen problemen geven. Volg zorgvuldig onze sticker plakinstructies hiervoor. Na het kleven en verwijderen van de applicatiefilm, moet je altijd nog eens goed aanwrijven. Doe dit vooral aan de uiteinden en fijne puntjes. Je kan best 2 tot 3 dagen wachten alvorens je ruitenwissers te gebruiken. Voor de car-wash wacht je best een week. Dan is de lijm uitgehard en volledig gehecht.

Op je scherm tonen de afbeeldingen van de stickers soms nogal kartelig. Dit komt door de lage resolutie van de afbeeldingen omdat we de bestandsgrootte zo klein mogelijk maken om de beelden sneller te laden in je browser.
De stickers daarentegen worden mooi egaal en vloeiend uitgesneden.

  • Het is onmogelijk om alle stickers uit ons gamma op deze site te tonen. Je kan wel eens rondneuzen in onze catalogus, hier vind je de hele bundel per categorie. Vind je iets dat naar je zin is, maar de sticker staat niet tussen de voorbeelden in onze shop, stuur ons dan een mailtje met de juiste categorie waarin je de sticker gevonden hebt en de code die onder het model staat. Vermeld ook de kleur en het formaat dat je wenst. We laten je dan zo spoedig mogelijk iets weten.