FAQ

Gewone gesneden stickers:
Deze worden met een computergestuurde snijplotter uit een rol zelfklevende folie gesneden. Dan wordt de overtollige achtergrond verwijderd en wordt er een applicatiefilm op aangebracht om het geheel bijeen te houden en om het gemakkelijk te kunnen kleven.
De stickers hebben géén achtergrond, het is enkel de tekening of tekst die je kleeft.
De kleur die je kiest is de kleur van de rol folie waaruit de sticker gesneden wordt.
Bij dit voorbeeld is de gekozen kleur “wit”:

Full color stickers:
Deze worden eerst geprint op witte of transparante zelfklevende folie en dan contourgesneden. Het is enkel de vorm van de tekening of afbeelding die je kleeft zoals bij dit voorbeeld met de “Jurassic damage-stickers”:

  • Met een heatgun of haardroger maak je de sticker warm. De folie wordt dan week en komt gemakkelijker los van de ondergrond. Lijmresten verwijder je met wasbenzine. Dit is beter dan agressieve producten zoals white spirit of thinner !
  • De stickers worden per bestelling gemaakt, wij hebben niets in stock.
    Een bestelling mag je verwachten tussen de 4 à 8 werkdagen, te rekenen vanaf dat we je betaling binnen gekregen hebben.
  • Ja, als deze goed gekleefd worden zal dit geen problemen geven. Volg zorgvuldig onze sticker plakinstructies hiervoor. Na het kleven en verwijderen van de applicatiefilm, moet je altijd nog eens goed aanwrijven. Doe dit vooral aan de uiteinden en fijne puntjes. Je kan best 2 tot 3 dagen wachten alvorens je ruitenwissers te gebruiken. Voor de car-wash wacht je best een week. Dan is de lijm uitgehard en volledig gehecht.
  • Zeker niet ! Alle lijnen worden vloeiend en egaal uitgesneden. Hier op het scherm tonen de beelden soms nogal kartelig omdat we de bestandsgrootte van de afbeeldingen zo klein mogelijk houden.
  • Het is onmogelijk om alle stickers uit ons gamma op deze site te tonen. Je kan wel eens rondneuzen in onze catalogus, hier vind je de hele bundel per categorie. Vind je iets dat naar je zin is, maar de sticker staat niet tussen de voorbeelden in onze shop, stuur ons dan een mailtje met de juiste categorie waarin je de sticker gevonden hebt en de code die onder het model staat. Vermeld ook de kleur en het formaat dat je wenst. We laten je dan zo spoedig mogelijk iets weten.