Tekststickers en naamstickers

 4,00

Tekststickers en naamstickers maken

Met onderstaande tool maak je gemakkelijk je nieuwe stickers. Kies de kleur van de tekst, ontdek hoe de sticker eruitziet op een gekleurde achtergrond, je favoriete lettertype en meer. Tekststickers, naamstickers en letterstickers hebben geen achtergrond. Na het kleven van deze stickers blijven enkel de letters achter.

STAFFELKORTING bij stickers in dezelfde kleur, grootte en spiegelbeeld.
5% vanaf 2 stuks – 10% vanaf 6 stuks – 15% vanaf 10 stuks – 20% vanaf 20 stuks – 25% vanaf 51 stuks.
Opgelet!
Als je niet in staat bent om je gewenste stickers in één sticker te maken, dan kun je deze ook opsplitsen over verschillende stickers. Indien je nog steeds problemen ondervindt bij het plaatsen van je bestelling, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@stickers.be om je bestelling door te geven. We staan altijd klaar om je te helpen en te zorgen dat je de stickers krijgt die je nodig hebt.

Tekst * 

Voer je eigen tekst in!

breedte_regels * 

Geef je voorkeur breedte of kapitaalhoogte op!

Kapitaalhoogte

Geef hier je lettertype grootte op

Breedte

Geef hier je breedte op

0mm

0mm

De kleuren in het voorbeeld kunnen afwijken van het uiteindelijke resultaat door de instelingen van uw scherm.

De achtergrondkleur die je hier kan selecteren is alleen als keuzehulp en hoort niet bij je sticker. Het is enkel de uitgesneden tekst die kleeft. Deze wordt voorzien van applicatietape.

De tekst die je in het veld hierboven hebt getypt zal in dit lettertype gemaakt worden.

De sticker in spiegelbeeld bestellen. Zie FAQ voor meer uitleg.

Staffelkorting

Per bestelling van dezelfde stickers in dezelfde kleur, grootte en spiegelbeeld.

  • 5% korting vanaf 2 stuks
  • 10% korting vanaf 6 stuks
  • 15% korting vanaf 10 stuks
  • 20% korting vanaf 20 stuks
  • 25% korting vanaf 51 stuks
Lettertype:
Uitlijnen:
Spiegelen:
Kapitaalhoogte:
Hoogte:
Breedte:
Kleur:
  • Levering met bpost binnen ± 3 werkdagen
  • 100% veilige transactie met Let’s Encrypt

Tekststickers en naamstickers voor elke toepassing

Wil je graag een transparante sticker met een naam of andere tekst op? Bij Stickers.be ben je aan het juiste adres. In onze handige tool krijg je een duidelijk voorbeeld van hoe je sticker eruit zal zien. Zo ben je zeker dat je koopt wat je voor ogen hebt.
Zo kan je naamstickers voor doopsuiker, met de naam van je kind, bestellen, voor op schoolgerief en andere tekststickers met allerlei verschillende toepassingen. Dit voor op je auto, ramen, muren, enzovoort. Creëer je eigen sticker en geniet van een correcte prijs en een korte levertermijn.
Ook volwassenen gebruiken tegenwoordig nog vaak naamstickers voor bijvoorbeeld op kantoor, hun auto, om te verduidelijken dat iets van hen is, enzovoort. Stickers kan je overal terugvinden. Wanneer je er gebruikt, kan je best zorgen dat deze van hoge kwaliteit zijn en met goed kleefmiddel gemaakt zijn. Zo ben je zeker dat de stickers lang meegaan en ook blijven kleven.

Steeds op maat en snel geleverd

Al onze stickers worden per bestelling op maat gemaakt. Zo ben je zeker dat je krijgt wat je bestelt en kunnen we de kwaliteit keer op keer garanderen. In onze handige tool maak je een ontwerp waarmee we aan de slag kunnen.
Je bestelling wordt na ongeveer 3 werkdagen verstuurd met bpost, waardoor je snel van je nieuwe tekst- of naamstickers zal kunnen genieten. Ook voor andere stickers zoals muurstickers, raamstickers en autostickers ben je aan het juiste adres!

Bestsellers

Pimp je mobiel met onze auto stickers

Stripings, vlammen, racevlaggen... en veel meer !

Naar de auto stickers ›

Stickers.be werkt samen met deze partners: